Thermoregulerend®-serie


Niet langer zweten als u slaapt!

logo_termo_comfort_new copia (1)

Terwijl u slaapt, regelen wij uw temperatuur

De thermoregulerende technologie werkt samen met ons lichaam door de temperatuurschommelingen tijdens de nacht op te vangen en een constante temperatuur te handhaven terwijl we slapen. Niet te koud, niet te warm. Altijd de juiste temperatuur, aangepast aan de behoeften van uw rust.

Alles wat u moet weten
over de thermoregulerende serie

Shape Copy

Gevoel van frisheid

Het regelt temperatuurschommelingen en creëert zo een constant microklimaat.

Group 3 Copy 2

Minder zweten

Het vermindert de oververhitting van het lichaam, waardoor u minder zweet terwijl u slaapt.

Icono calidad del descanso Copy 4

Kwaliteit van rust

Het verbetert de kwaliteit van rust.

Icono sensación de frescor Copy 5

Outlast-technologie

De technologie is ontwikkeld door de NASA en wordt gebruikt in de pakken van astronauten. De functie is om plotselinge temperatuursveranderingen in de ruimte te controleren.

Group 3 Copy 3

Natuurlijk

Velfont past de Outlast®-technologie toe op katoen, waardoor een uniek, natuurlijk en innovatief product ontstaat.

Group 5 Copy

Intelligente stof

De stof reageert op de lichaamstemperatuur door de veranderingen ervan op te vangen en een geïndividualiseerde comfortzone voor elke persoon te creëren.

Kent u de thermoregulerende serie?

Over de thermoregulerende serie van VELFONT

De thermoregulerende producten van Velfont passen de meest geavanceerde technologie toe die door de NASA ontwikkeld is om de temperatuur- en vochtigheidsschommelingen te behandelen die ons lichaam tijdens de verschillende fasen van de slaap beïnvloeden en die nadelig zijn voor onze rust. Deze technologie werkt in op ons lichaam om gedurende de hele nacht een constant microklimaat te bieden. Niet te koud, niet te warm, maar altijd de juiste temperatuur, aangepast aan de persoonlijke behoeften van elk type rust.

Het Outlast-materiaal dat in de vorm van een net op de stof is gedrukt, verdeelt de deeltjes die deze technologie efficiënter toepassen, door ze met elkaar te verbinden en hun thermoregulerende werking te intensiveren, waardoor een grotere efficiëntie wordt bereikt. De thermoregulerende serie maakt een diepere, kwalitatief betere en efficiëntere slaap mogelijk, zelfs in de zomer. Deze serie omvat de volgende artikelen: visco-elastisch kussen, hoeslaken, gewatteerde matrasbeschermer, kussensloop en matrasbeschermer.

 

Een technologie voor NASA

De Outlast®-technologie werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de NASA om astronauten te beschermen tegen extreme temperatuursveranderingen bij het verlaten van het ruimtevaartuig tijdens een ruimtereis.

Velfont past deze technologie nu toe om een complete en exclusieve serie intelligent beddengoed te vervaardigen, dat in staat is de temperatuur tijdens de slaap zelf te regelen.

termo_addressedto_R

Voor wie is het bedoeld?

De thermoregulerende artikelen zijn bijzonder geschikt voor alle soorten materialen die tegenwoordig in matrassen gebruikt worden. Ook in de zomerperiodes of voor diegenen die door hun intense lichamelijke activiteit een bijzondere gevoeligheid voor temperatuur hebben en optimale rustomstandigheden nodig hebben om beter te presteren, zoals sporters en in het algemeen alle mensen die een actief leven leiden.

In het algemeen richt de thermoregulerende serie zich tot iedereen die een gezonde rust zoekt, aangepast aan hun persoonlijke temperatuurbehoeften.

Geniet van het visco-elastische rustmateriaal

De verschillende soorten schuim, zoals latex, visco-elastisch of HR, die momenteel gebruikt worden om matrassen en hoofdkussens te maken, helpen het warmtegevoel tijdens de slaap te verhogen, omdat het ergonomische materialen zijn die het oppervlak dat in contact komt met de huid vergroten.

De thermoregulerende serie van Velfont zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de rust met dit soort materialen, zodat u er in optimale omstandigheden van kunt genieten.

Hoe werkt het in op ons lichaam?

Door een continu proces van verdeling van lichaamswarmte. De technologie wordt toegepast op de stof van de thermoregulerende producten aan de hand van microcapsules, Thermocules® genaamd, die overtollige lichaamswarmte absorberen.

De warmte wordt over het hele oppervlak van de stof verdeeld en opgeslagen. Wanneer de lichaamstemperatuur gedurende de nacht daalt en koeler is dan de temperatuur van de stof, wordt de opgeslagen warmte afgegeven.

Dit proces herhaalt zich gedurende de nacht, waardoor een microklimaat ontstaat dat aangepast is aan de rustbehoeften van elke persoon.

Rustcompatibiliteit voor verschillende behoeften

De thermoregulerende technologie zorgt voor een persoonlijke comfortzone, in een interactief proces van absorptie, verdeling en restitutie van lichaamswarmte tijdens de rust.

 

Dit betekent dat mensen met verschillende thermische gewaarwordingen hetzelfde beddengoed kunnen delen, en tegelijkertijd kunnen genieten van een geïndividualiseerde rust, aangepast aan hun thermische behoeften.

Onze gebruikers vertellen ons hun ervaring

We hebben met onze consumenten gesproken om meer te weten te komen over hun moeilijkheden om goed uit te rusten.

En ze hebben ons verteld over hun ervaring met thermoregulerende producten.

#RaakAanOmHetTeGeloven

Kwaliteitsgarantie

Diapositiva1

STANDARD 100 by Oeko-Tex® Clases I y II

International eco-label for textile products free of substances harmful to health.

logo-outlast-2

OUTLAST®

Thermo-regulating technology applied to Velfont Fresh&Comfort products.

CERTIFIED_SPACE_TECHNOLOGY

CERTIFIED SPACE TECHNOLOGY®

Registered trademark of the Space Foundation recognizing Outlast® as a technology for space.